Dives: LoRa network server testattavana
Dives-projektin tavoitteena on saada ja levittää tietoa IoT-tekniikoihin liittyvistä digitaalisista systeemeistä ja ratkaisuista, joita voitaisiin hyödyntää veden tuotantoon ja käyttöön liittyvissä toimintaympäristöissä ja ekosysteemeissä. LoRa-tekniikka on puhtaasti IoT-laitteille suunnattu verkkotekniikka. LoRa-verkkopalvelinta (LoRa network server) käytetään LoRa-yhdyskäytäviltä vastaanotettujen tietojen hallintaan ja tietojen välittämiseen päätepistesovelluspalvelimille. Projekti testaa nyt Kerlinkin Wanesy Gateway management LoRa -verkkopalvelinta.LoRa-network server : Wanesy management center
Wanesy Management Center on erittäin modulaarinen ja kattava ratkaisu, joka tarjoaa käyttötukijärjestelmän (OSS), tukiasemaohjaimen (BSC), radioverkko-ohjaimen (RNC) ja LoRaWAN-verkkopalvelimen (LNS) ominaisuudet, jotta voit suorittaa, valvoa ja hallita koko tietokonetta. IoT-verkko.

Tämä alusta tukee paitsi Kerlink-yhdyskäytäviä, kuten Wirnet Station, Wirnet iBTS ja Wirnet iFemtoCell, mutta on myös yhteensopiva 3rd Party Gateway -yhteyksien kanssa.

 Projektissa on tavoitteena myös testata muitakin verkkopalvelinohjelmistoja.