05.12.2022

RUOSTE Trimble Connect yleisesittely

EAKR Vipuvoimaa EU:lta 2014-2020

RUOSTE- hankkeessa olemme testanneet ja selvittäneet lisäominaisuuden tuottamista osaksi Trimble Connect -pilvipalvelua. Hankkeessa selvitimme anturidatan siirtämisen Trible Connect -projektiin, josta erillinen tiedote.

Trimble Connect yleiskuvaus

Testissä käytetty talon ifc-malli

Trimble Connect on pilvipohjainen yhteistyöalusta, joka tarjoaa käyttäjilleen tavan jakaa, tarkastella ja hallita projekteja ja niihin liittyviä tiedostoja. Se on suunniteltu erityisesti arkkitehtuurin, rakentamisen, insinööritoimiston ja teollisuuden ammattilaisille, jotka tarvitsevat helppokäyttöisen ja tehokkaan tavan kommunikoida tiiminsä kanssa ja jakaa tietoa projektin eri vaiheissa.

Trimble Connectin avulla käyttäjät voivat luoda ja jakaa suunnitelmia, mallinnuksia, piirustuksia ja muita tiedostoja, jotka ovat tärkeitä projektin onnistumiselle. Alustan avulla käyttäjät voivat myös tarkastella tiedostoja ja kommunikoida muiden tiimin jäsenten kanssa reaaliaikaisesti, jolloin projektin hallinta ja yhteistyö helpottuu.

Trimble Connectin avulla käyttäjät voivat myös tehdä yhteistyötä useiden eri ohjelmistojen kanssa, kuten Trimble SketchUp, Tekla Structures, Autodesk Revit ja Bentley MicroStation, mikä mahdollistaa projektien integroinnin moniin eri ohjelmistoihin. Alusta on myös mobiiliystävällinen, mikä mahdollistaa tiedostojen tarkastelun ja muokkaamisen tien päällä.

Yhteenvetona Trimble Connect on monipuolinen ja tehokas alusta projektien yhteistyöhön, jonka avulla tiimit voivat jakaa tietoa, kommunikoida ja hallita projekteja helposti ja tehokkaasti.

Lisätietoja https://www.tekla.com/fi, https://docs.browser.connect.trimble.com/

Katso esittelyvideo https://youtu.be/htHBR0LZwuw

Lisätiedot

Petri Jyrkkä, projektipäällikkö
Ilkka Kivelä, projektipäällikkö