24.08.2023

IoT-seminaari - Tekoälyn ja koneoppimisen mahdollisuudet

Äly hoi älä jätä! Tule Kokkolan yliopistokeskuksen Chydeniuksen informaatikoteknologian yksikön ja tietotekniiikan maisteriohjelman järjestämään IoT-seminaariin torstaina 7.9.2023 klo 12.30-16.00 kuulemaan mm. Kokkolan suurteollisuusalueella käytäntöön sovelletuista älykkäistä ratkaisuista ja tekoälyn tulevaisuuden näkymistä. Seminaari on tarkoitettu kaikille aiheesta kiinnostuneille. Tapahtuma on maksuton. Ilmoittauduthan 3.9.2023 mennessä.

Seminaarin pääpuhuja on yhdysvaltalais-suomalainen Zach Shelby, joka on tunnettu ja arvostettu vaikuttaja IoT-teknologioiden kehittämisessä, erityisesti sulautettujen laitteiden koneoppimisen alalla.

Olet myös lämpimästi tervetullut samana päivänä pidettävään Kokkolan yliopistokeskuksen avajaisiin Kokkolan kaupungin talolle alkaen klo 17.30. Ilmoittautuminen avajaisiin onnistuu kätevästi seminaarin ilmoittautumisen yhteydessä. Huomaathan, että avajaisiin on ilmoittauduttava jo 25.8. mennessä.

Tapahtumasivulle ja ilmoittautumaan pääset täältä: https://www.chydenius.fi/fi/informaatioteknologia/ajankohtaista/iot-seminaari-tekoaly-ja-koneoppiminen-kaytannossa