Projektit

Tietotekniikan yksikkö on aktiivisesti mukana alueellisessa kehittämistoiminnassa yhteistyössä teollisuuden, alueen yritysten ja kehittämisorganisaatioden kanssa. Yksikkö pystyy toimittamaan teknisiä projektisuunnitelmia ja toteutuksia sekä tuotteistettuja tilauspohjaisia palveluita. ICT-alan teknologioiden kehittymistä ja mahdollisuuksia edistetään tukemalla ja auttamalla tieto- ja viestintätekniikkayrityksiä kehittämään palvelujaan ja muiden teollisuudenalojen yrityksiä hyödyntämään ICT:tä tehokkaammin.

ICT-yksiköllä on kattava kokemus projektitoiminnasta.Yksikkö on osallistunut alueellisiin ja kansainvälisiin hankkeisiin, ja tällä hetkellä noin 60% yksikön rahoituksesta tulee hanketoiminnasta.

Täältä löydät ajan tasalla olevaa tietoa nykyisistä projekteistamme

Aktiiviset projektit
SINNELIoTHAVINADUDELORE
Past projects
SmartHome4ESmartCampus
Uutiset
28.09.2018 Projektit esillä Tutkijoiden yössä! 06.09.2018 SINNE - Aurinkopaneeli lisätty polttokenno mittapisteelle. 24.08.2018 Ihmismäärien laskemista esineiden internetin avulla Kokkolan venetsialaisissa 21.06.2018 Myllymäen väitöstilaisuus 24.8. 13.06.2018 Uusi videotuotantojärjestelmä käytössä